WYBIERAMY ZLOT W POLSCE GDZIE JEDZIEMY JAKO EKIPA

Gdzie jedziemy

Volks Team Event
2
18%
Dub IT
0
Brak głosów
Ultrace
0
Brak głosów
United Crew Event
1
9%
Beskidzka Integracja
1
9%
How Low
1
9%
Moto Summer
2
18%
Low Fest
0
Brak głosów
Royal Meeting
1
9%
Lowdaily
1
9%
Baltic Treffen
2
18%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
WiciU

WYBIERAMY ZLOT W POLSCE GDZIE JEDZIEMY JAKO EKIPA

Post autor: WiciU »

Proszę każdego żeby zapoznał się z Eventami w Polsce i oddał głos gdzie jedziemy jako EKIPA. Tam gdzie będzie większość. Proszę sobie na FB sprawdzić po nazwach gdzie jest ten zlot i kiedy. Możliwość oddania głosów 2.
Ankieta do końca stycznia.
Tam gdzie będzie większość reszta się dostosowuje :D
Awatar użytkownika
Rychu

Re: WYBIERAMY ZLOT W POLSCE GDZIE JEDZIEMY JAKO EKIPA

Post autor: Rychu »

Ja się nigdzie nie dostanę ;d
Audi 80b3 1.8s bieda
Awatar użytkownika
Andy

Post autor: Andy »

Dorzucilbym do tego Osake ale to.typowo JDM wiec jedynie czesc mogla by sie wybrac tylko.. ale np moge rzucic pomysl taki..

Mianowicie Niemcy bym odpuscil totalnie.. ale mozna by sie wybrac na jakis zlot w czechac, na FB kilka razy mialem zapro na tego typu imprezy a Adam Kurko z tego co wiem byl kilka razy... moze niekoniecznie jako coroczny ale ot tak z ciekawosci sie wybrac..

Dodatkowo ktoś tu zapomnial o wielomarkowym Flatout. Na japfeat raczej zamkbieta grupa wiec pomijam. Ale Flatout jest juz bardziej otwarta strukturą

Inna sprawa. Ja praktycznie co roku jezdze na nasz klubowy zlot Turbokillers.. chlopaki od nissanów jak najbardziej maja wstęp.. a dodatkowo mozna kilka osob swoich wziasc zeby ekipa byla. Ale to tak na marginesie..

ULTRACE bym wykreslil :P niekoniecznie na fakt ze malo kto sie dostanie.. ale na fakt ze doskonale wiem jakiego typu jest to impreza xD jak nie masz worków z sianem a auto nie ma ori partsów to jestes nudziarz xD pozatym tam takie furki staja ze bylo by mi wstyd stawiac obok furke 😅

Ps. Nad morze jestem chetny zawsze wiec u mnie to wygrywa! 😅
Turbokillers.com Member. Nissan fanatic. JDM Fan. Skyline Owner since 2010.

Obrazek
Fast_Blonde

Post autor: Fast_Blonde »

Jak najbardziej Osaka super zlot JDm, byliśmy już kilka razy i w tym roku na pewno tez lecimy.
Zolcik Royal mógł by być super dla nas wszystkich gdyż jest to niedaleko i tez maja fajny klimat, pałac piękne otoczenie, i fajny grill można zrobić w naszym gronie ;)
Awatar użytkownika
Koper

Post autor: Koper »

Puki co nie wysyłałem żadnego zgłoszenia nigdzie bo full seria, ale jak wszystko pójdzie sprawnie i zgodnie z planem to w kwietniu maks w maju, Gofer musi być złożony, niby pierdoły, Założyć gwint, stabilizator, dokładki, lampy i ogarnąć środek, ale brak czasu i częściowo $$ wszystko wydłuża ( zachciało się dom budować :| ) :cry: :roll: :shock: :cry:

Ale Moto Summer i Royal bym się pisał, wyższy poziom imprez jest na razie dla mnie nie osiągalny :lol:
Ewentualnie jako pasażer :twisted:
L3onZ4w0dowiec

Post autor: L3onZ4w0dowiec »

tutaj są podane zloty dla wszystkich marek, podane są właśnie takie żeby każdy mógł spróbować dostać się swoim wozem, jak najbardziej na typowo Japońskie imprezy można pojechać z kimś jako pasażer, ale też nie do końca o to we wspólnym wyjeździe chodzi :)
Awatar użytkownika
WiciU

Post autor: WiciU »

Dokładnie JDM t poza konkursem można jechać jako pasażer bez kombinacji. Na chwilę obecną mooto sumer wygrywa. Oczywiście inne zloty jak ktoś gdzieś jedzie, ma zapłacone to niech wrzuca nowy post może ktoś się jeszcze skusi.
Ja wiem że ten rok będzie ciężki bo wszystko od nowa trzeba się zgrać ale jest ZAJEBIŚCIE :*
ODPOWIEDZ